Groep 6-7

Fijn dat je een kijkje komt nemen op onze groepspagina!

We zijn de kinderen van groep 6/7 van de Uilenspiegel!

In onze groep zitten 23 kinderen, ongeveer de helft jongens en de helft meisjes.

We zijn in het begin van het schooljaar samen met groep 7/8 op “Talentenkamp” geweest en hierdoor hebben we elkaar nog beter leren kennen. We zijn een fijne, enthousiaste en hardwerkende groep kinderen en we zorgen goed voor elkaar. We zijn dol op samenwerken, projectwerk, spelen en lekker veel bijleren.

We werken regelmatig samen met de kinderen van groep 5/6 en 7/8. We zien elkaar tijdens Engels, projectwerk, vrij initiatief en buiten spelen natuurlijk.

 We leven en werken sinds twee jaar in het prachtige nieuwe schoolgebouw en sinds dit schooljaar zitten we met de middenbouw en bovenbouw van Uilenspiegel boven. Hierdoor kunnen we op een prachtig groot en licht leerplein werken en hebben we zelfs een dakterras. Er is hier veel interessants te ontdekken! Zoals Stekeltje, onze schoolbaardagame!

Ook mogen we buiten op een heerlijke nieuwe speelplein spelen waar voor iedereen wel wat te doen is.

 Jeroen is nu op maandag, dinsdag en woensdag onze leerkracht (hij vervangt onze vaste juf Loes) en op donderdag en vrijdag is dat Rianne.

We hebben ook een fijne stagiair Roy op maandag en dinsdag. Hij helpt ons met onze vragen, en ondersteunt Jeroen met allerlei klusjes. 

 We gaan er samen een super leuk schooljaar van maken!

Groetjes,
Jeroen, Rianne en Roy

Benieuwd naar de activiteiten op onze school? Bekijk hier de openbare blogs in ons Ouderportaal.