Personages komen tot leven.

Vandaag heb ik het laatste hoofdstuk van 'Het geheim van het Spiegelbos' voorgelezen. Ondertussen zijn de kinderen druk in de weer met het schrijven van verhalen. Ook worden er mooie tekeningen bij de verhalen gemaakt. Vorige week en ook gisteren hebben we in de kring al stukjes van het geschreven verhaal voorgedragen. Prachtig alle fantasie van de kinderen. Dit project in nog niet ten einde. 
Op creatief gebied hebben de kinderen prachtige creaties geverfd. Ze hebben maskers gemaakt. Meestal in tweetallen is hier aan gewerkt.
Vandaag ook weer naar de basement geweest voor een prachtige muziekles. We mogen hier tot aan de krokusvakantie elke dinsdag naar toe.
Ondertussen hebben we op school meer dan zestig chrome books gekregen. We hebben twee keer instructie gekregen over het gebruik met de chrome books. De kinderen slaan hun informatie op in de one drive. Wanneer ze willen kunnen ze thuis dus ook bij hun werk. De kinderen loggen in via zuluconnect. Het typen van het mailadres is soms nog even lastig. Het werken op de chrome books gaat erg goed.

Groet Sjaak van Moorsel